Головна » 2011 » Червень » 30 » Хорватія. Підготовка до поїздки
17:48
Хорватія. Підготовка до поїздки



Читати перипетії вчорашнього дня... 

Для нас це була перша поїздка за кордон, тому підготовка відбулася все ретельно зважуючи. Прочитавши багато відгуків про відпочинок в Хорватії, було зрозуміло, що наш маршрут має пролягати до півострову Істрії, адже саме там, де море, там маю бути я;). Також, зрозуміли, що до Дубровніка ми не маємо ніякого бажання їхати;). Вже ставало приємніше, коли ми хоч і приблизно, але визначились із маршрутом.

Потім зайшли на досить зручний сайт http://www.booking.com, щоб вибрати житло, в якому будемо жити під час відпустки. Так, як ми без свого авто поки мандруємо, то вирішили зупинитись в одному місті, щоб дійсно відпочивати.

Отож, сезон відпусток ще не почався, людей було не багато, то ми вибрали собі апартаменти Pical (

http://www.booking.com/hotel/hr/apartments-pical.html?aid=327345&label=postbooking_confemail#availability_target

в місті Пореч, за цілком доступною ціною.

Спочатку ми планували бути там 7 днів і + 1 день ще не знали, де ночувати, я думала на березі моря, але....Так, ми все - таки забронювали номер в готелі на одну ніч в Загребі. Але потім добре зваживши всі "за” та "проти” вирішили анулювати номер в Загребі і потім про це не пошкодували.

Отже, 10 березня, ми отримали лист-підтвердження, що бронювання в апартаментах Pical пройшло успішно.

Другий важливий крок зроблено!

Куди ми їдемо вже було вирішено. Тепер лишився важливий момент на чому добиратись до Хорватії. Було два варіанти: потяг або літак. Дізнаюсь про потяг, але розуміємо, що ціна не така, щоб і дешева, та + їхати потрібно дуже довго. Так, літаки... Авіакомпаній багато, але нам, щоб і недорого і з комфортом:) Знаходимо цікавий варіант за 4700грн. (квитки туди й назад на двох осіб), це саме те, що нам підходить! Але це не прямий рейс до Загребу, а з пересадкою: Київ — Відень (МАУ) на 7.05 (вперед) — 15.05 (назад); Відень — Загреб (Austrian Airlines) . Виходить, що ціна шара))

Третій крок до мети зроблено!

Такий важливий нюанс, якщо бронювання апартаментів можна анулювати в любий момент, головне встигнути за два дні до дати заїзду, то при замовленні квитків кошти з картки знімають відразу і повернути квитки вже неможливо, про це звісно попереджають.

Ми замовили квитки на літак через інтернет, отримали лист-підтвердження та електроні квитки. Також в call — центрі дізнались, що за добу до вильоту літака ми можемо самі собі роздрукувати посадочні талони та вибрати місця, які бажаємо (звичайно, біля вікна;). Із роздрукованими талонами не потрібно стояти в черзі, все швидко та зручно, раджу всім.

Що ж виходить, що все зроблено, щоб:

  • дізнатись, яка вона Хорватія;

  • поплавати в Адріатичному морі (саме чисте море в Європі!).

Залишилось лише, щоб час минув (десь 1,5 місяця) швидше....А час він такий минає дуже швидко.

Отож, ми вже були проінформовані із розкладом автобусів, знали коли, куди та за скільки, завдяки цим сайтам:

Все головне зроблено. Вирішили, що потрібно купити Хорватський розмовник, карту країни і в дорогу.

ЧИТАТИ ДАЛІ...

Переглядів: 9880 | Додав: voyager | Теги: відпочинок 2011, українці в Хорватії, відпочинок в Хорватії, Хорватія, Пореч, Істрія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 travelman  
0
Це дуже цiкаве мiсто для перепочинку, але можна ще вiдпочити в дуже цiкавих мiсцях

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 4
Форма входу
Статистика




6


8
9