Головна » 2011 » Жовтень » 1 » Рейтинг найбільш відвідуваних міст України на Новий рік
23:07
Рейтинг найбільш відвідуваних міст України на Новий рік

Складено рейтинг найбільш відвідуваних міст України на Новий рік. У десятці найпопулярніших міст на свято – історичні Полтава та Ужгород. Дніпропетровська ялинка і фонтан розраховані на шанувальників хай-теку. Київ - лише на шостому місці, адже всі новорічні заходи – це концерти, салют та світлини на згадку у центрі столиці, повідомляє Голос UA на РФ.

До першої п'ятірки новорічних маршрутів потрапили Севастополь - Сімферополь. Південь посідає п'яту позицію. Тут не так спекотно, як в Єгипті, але Південь виграє за рахунок контрасту, і тому туристів побільшало на 15%. Ялта щедра на "злачні" місця, запрошених зірок і грандіозні феєрверки.

Четверте місце посіла Хмельницька область. У Кам'янці-Подільському новорічної ночі розважатимуть у середньовічному замку. Чекають на сотні гостей. Екскурсоводи у костюмах XVI століття відтворять дух давнього граду, з сюжетом, багаттями та рицарськими змаганнями. Туристів розважатимуть стрільбою з луку, а також коні і привиди. З глибокого колодязю витягнуть відро з шампанським. Погуляти з алкоголем та наїдками дозволять у будь-якій темниці замку.

Третє місце утримує Одеса. Навіть відсутність снігу не відлякує туристів. Якщо не буде справжнього, то зроблять штучний. Ялинку обіцяють від художників-авангардистів. Місто гулятиме з розіграшами й одеською кухнею просто неба. На Новий рік сюди їдуть з усього світу.

Друге місце за Чернівцями. Все ж таки левова частина співвітчизників-мандрівників мріє про Новий рік ближче до гір і лісу. За цим їдуть у закарпатське Міжгір'я. Разом з ним друге місце розділяє Берегове - туди їдуть переважно для того, щоб потрапити до Угорщини, не перетинаючи кордону.

Більшість закарпатців орієнтується на центрально-європейський час і спочатку зустрічають український Новий рік, а потім закарпатський.

Відень, Прага та Париж одночасно - ось причина популярності Чернівців. Маленьке гостинне містечко і європейські пейзажі дуже приємно поєднуються з провінційними цінами.

Лідером серед українських міст за кількістю охочих потрапити на Новий рік став Львів, який є абсолютним фаворитом туристичних уподобань. У різдвяні та новорічні дні вулиці Львова заповнюють туристи і з України, і з Європи. Разом із традиційними святами у ці тижні містом панує гігантський дідух. Січневий календар взагалі переповнений - фестиваль "Велика коляда", парад звіздарів, фестиваль Пампуха, фестиваль льодових скульптур. Львів бере колоритом та гостинністю. До новорічного напливу у місті готувалися ще восени - встановили англомовні вказівники вулиць та мапи. Втім, є одне "але" - на Святвечір майже все зачиниться.

Нагадаємо, що 17 грудня президент Віктор Янукович урочисто відкрив головну Новорічну ялинку країни на Майдані Незалежності у Києві. Висота цьогорічної ялинки становить 35 м. Для її прикрашання було виготовлено 160 нових іграшок з пожежобезпечного матеріалу, а також нові гірлянди, що складаються з 1600 ліхтариків п'яти кольорів.

Переглядів: 1462 | Додав: voyager | Теги: Львів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 4
Форма входу
Статистика




6


8
9