Головна » 2011 » Жовтень » 26 » Найцікавіші осінні маршрути на автобусі
18:02
Найцікавіші осінні маршрути на автобусі

Якщо у вас обмежений бюджет, а побачити хочеться багато, автобусний тур – ваш ідеальний варіант. Звісно, варто врахувати особисті побажання, зважити всі "за" та "проти" мандрів на автобусі.

Тим паче саме восени ви зможете побачити найкрасивіші краєвиди країн, мальовничі пейзажі за вікном. Погода в цю пору не втомлює та чудово підходить для дороги.  Надворі не так спекотно, як улітку, але ще не дуже холодно.


Мадам Досконалість – Швейцарія

Куди, як не в гори поїхати восени? І для цього потрібно обрати країну із неймовірно гарною природою та казковими пейзажами. Багато туристичних агентств пропонують тур через Будапешт, тут матимете можливість скуштувати смачне угорське вино та апетитний гуляш.

Далі Зальцбург – симфонія оркестрів та пейзажів, місто цукерок та Моцарта.  Поїздка в малесеньку країну Ліхтенштейн. Далі вас гостинно вітають три "столиці" Швейцарії. Цюрих – найсильніший мегаполіс Європи.

Мабуть, у багатьох асоціюється із банкірами та банківськими рахунками. Озеро в Цюриху надає місту неабиякої романтики.

Берн називають самим квітучим містом країни. Мандрівка Швейцарською Рив'єрою назавжди закохає вас у цю країну. Столиця Рив'єри – місто Монтре із його музикантами та найдавнішим казино.

Далі екскурс у Женеву – найменший мегаполіс світу із захоплювальною старою частиною міста.   

Потім вирушайте в Австрію та її педантично красиву столицю Відень. А неподалік у  Бад-Райхенхаль відвідайте термальні купальні "Рупертустерме".

Розрахована поїздка на вісім днів і обійдеться вам десь у 365 євро. В поїздку входить шість екскурсій. Із собою варто захопити близько 100 євро на кишенькові витрати.


Вогні прекрасного Бенілюксу

Туристичні агентства пропонують вам досить насичену поїздку в країни Бенілюксу – Бельгію, Нідерланди, Люксембург. Одинадцятиденний тур без нічних переїздів пропонує вам відвідати велику частину Європи.

Поїздка коштуватиме близько 500 євро. Починається  вона із Ерфурта – середньовічного міста із ринковою площею, готичним собором, красивими фасадами будинків та найдовшим у Європі мостом.

Екскурс маленькою казкою – Люксемургом. Зі скельною капелою, собором Сен-Мішель та торговою вулицею Гранд Рю.

Мальовниче містечко В’янден подарує знайомство із однойменним замком. Далі столиця Бельгії, місто у формі серця на семи пагорбах – Брюссель.

Тут можете дозволити собі незабутню екскурсію в якусь бельгійську пивоварню (35 євро). Наступного дня відвідайте діамантову столицю – Антверпен. Місто відоме як сховище шедеврів великого Рубенса. 

Далі – шоколадне місто Брюгге. Воно схоже на солодкий пряник, що майорить кольоровими будиночками, мереживом та ріками білого шоколаду. Далі переміщаємося в Амстердам.Потім відправляємося у Дельф, Роттердам, Гаагу.

Звідти – в Сханс – фольклорне селище дерев'яних млинів. Перед вами постане Голландія XVII століття. Далі на вашому шляху портове красиве містечко Волендам.

У Німеччині відкриватимете для себе Целле із красивими будиночками та середньовічними церквами.

І столиця Польщі – Варшава. Тут слова зайві, гуляй і насолоджуйся.  В процесі мандрівки вам запропонують відвідати чотири-п’ять незапланованих екскурсій до 50 євро.


Романтичні Альпи

В цьому турі за 350 євро ви десять днів насолоджуватиметесь красою Альп. Почнеться все із Бреста в Чехії.

Далі австрійський Зальцбург і Бад Ішлем із його знаменитими термальними курортами. Неймовірна краса міст із розписаними маленькими будиночками в оточенні гірської природи.

Наступним пунктом подорожі стануть Баварські Альпи. Сама по собі ця територія Німеччини так і віє романтикою. Вам запропонують відвідати Інсбрук та Обераммергау. Тут на будиночках фрески, на яких зображені герої німецьких казок.

На вас чекає екскурсія Мюнхеном – пивним серцем Баварії. Поїздка в Нюрнберг із найдовшою в Європі кріпосною стіною. А потім Регенсбург – найстаріше місто в усій Німеччині.

Із останнього прямуємо в австрійський Відень. Там за бажання можете відвідати Віденський ліс. Знайомство з містом Баден, лікувальними джерелами, долиною Хелененталь, місциною Майєрлінг.   Далі мандруємо в чарівний Краків. А потім – у Брест.


Балтійський подих

Це чудовий тур Прибалтикою. Всього за 360 євро на дев’ять днів ви поринете в атмосферу готики, романтики, затишку та шедеврів. Перший пункт призначення – Вільнюс.

На оглядовій екскурсії-побаченні із містом відвідаєте костел Святої Анни і Святого Петра та Павла, Кафедральний Собор та знамениту Гостру браму, а також кілька палаців, що точно зачарують красою та величчю.

Далі на вас чекає частинка "доброї старої" Європи – Рига. Вона привітає вас безліччю кафе та ресторанчиків, чудесною архітектурою та різномаїттям зелені.

Тут відвідаєте церкву св. Петра, Іоанна та Георгія, міський вал та середньовічний дворик Янясета. Далі переїзд у казку на березі Балтійського моря – Таллінн.

Місто свободи, гостинності, усмішок та затишку.  Відправтеся в Гельсінкі – елегантна Сенатська площа, мережані будиночки, набережні, історичний центр, палац Фінляндія, міська Ратуша та найцікавіше місце – церква у скелі.

Ласкаво просимо до Фінляндії. За 5 євро на водному таксі відправляємось любуватися перлиною країни – островом Свеаборге.

А далі, не поспішаючи, гуляємо в місті сміху, веселощів, фестивалів та музики. В Юрмалі пройдіться знаменитою вулицею Йомас, розгляньте древню архітектуру із кольоровими скляними вікнами та дерев'яними вежами.

Потім на вас із нетерпінням чекає Каунас – серце Литви. Пункт must-see "Стумбрас" – найдавніший у країні завод із виготовлення алкогольних напоїв.

Бренді, лікери, різні настоянки, за 15 євро можете поринути в "Дегустацію традицій". Після п'янкого екскурсу вирушаємо в Польщу, потім до України.

Переглядів: 1231 | Додав: voyager | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 4
Форма входу
Статистика




6


8
9